Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Henkkarit kuntoon -yhteiskuljetus poliisiasemalle

13 marraskuun -10:00 - 16:30

Rautalampilaisilla on nyt ainutlaatuinen matalan kynnyksen mahdollisuus henkilökortin/passin hankkimiseksi. Henkilökortin tai passin puuttuminen estää useiden tärkeiden palvelujen saannin ja muun muassa tunnistautumisen pankissa ja matkustamisen ulkomaille.  

Henkilökorttia tai passia varten tarvitaan virallinen passikuva. Viranomaisten hyväksymän valokuvan ottaa valokuvaaja, joka lähettää passikuvan sähköisesti poliisille. Yleensä sen jälkeen täytetään hakemus verkkopalvelussa ja tarvittaessa tunnistaudutaan poliisilaitoksella. Mikäli verkkopalvelussa asioiminen ei ole mahdollista, tarvitaan poliisilaitoksella käynti.  

Yhteiskuljetuspäivä Suonenjoen poliisilaitokselle järjestetään ma 13.11. Lähtöaika Rautalammilta kunnanviraston pihalta klo 10.00. Kyytiin pääsee sen jälkeen Ravintola Nuapurin takaa ja Kerkonkoskelta klo 10.30 Kerkonkosken Keitaan parkkipaikalta. Ennakkoilmoittautuminen 8.11. Mennessä ja lisätiedot: palveluneuvoja Teija Oksanen 050 527 5018. Mikäli tarvitset kuljetusta yhteiskuljetuksen lähtöpaikalle, kerro siitä Teijalle tai Pirkolle. Kukin maksaa itse henkilökortin/passin, kuljetus on maksuton.

Tiedot

Päivämäärä:
13 marraskuun
Aika:
10:00 - 16:30