Koulu ja päiväkoti

Lukuvuoden 2017-2018 aikana remontoitu Kerkonjoen koulu on vuonna 1938 valmistunut kyläkoulu Rautalammilla Kerkonkosken taajamassa. Koulussamme on luokat 1-6 sekä esikouluryhmä. Luonnon läheisyydessä toimivana Rautalammin ainoana kyläkouluna pidämme tärkeinä asioina ympäristöä, yritteliäisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Turvataksemme puhtaan sisäilman koulussamme jätämme ulkokengät eteiseen emmekä käytä hajusteita. Kengättömyyttä ja hajusteettomuutta toivomme myös vieraidemme kunnioittavan.

Koulurakennuksessamme toimii lisäksi ryhmäperhepäiväkoti ja rakennusta on mahdollista vuokrata myös yleisötapahtumien viettoon ja matkailukäyttöön.

Ryhmäperhepäivähoito Satakieli 

Satakieli toimii Kerkonjoen koulun yhteydessä 18 kilometrin päässä kirkonkylän keskustasta. Satakielessä järjestetään esiopetuksen täydentävää varhaiskasvatusta. 

Lisää infoa sekä yhteystiedot löydätte Rautalammin kunnan nettisivuilta.

Etätöihin meidän koululle?

Kerkonjoen koululla on etätyötilana käytettävissä valoisa toimistohuone, jossa voi keskittyä työtehtäviin kaikessa rauhassa. Käyttöösi saat kunnan kiinteän verkkoyhteyden kaapelilla tai voit käyttää omaa langatonta nettiäsi. Työtilaa on mahdollista käyttää kouluvuoden aikana ma-pe klo 8-15 välillä. Teethän varauksen perusopetuksen rehtorilta puh. 040 703 5598.
Tervetuloa työskentelemään!