Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kerkon Iltapilkki 2023

4 maaliskuun -13:00 - 17:00

 

Tervetuloa iloiseen koko perheen ja kaiken kansan pilkkitapahtumaan Kerkon Iltapilkkiin
Kerkonkoskelle 4.3.2023!

Hietaharjun jäälle on rakenteilla JÄÄSAUNA, jossa suoritetaan jääsaunapilkkimisen maailmanennätys! Tätä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Erikoisuutena järjestetään ammattikalastajien talvinuotanvetonäytös klo 13-14 aikoihin!
Jos pilkkiminen ei innosta, niin ei hättää – jäälle pystytetään Café Kuha, joka tarjoaa lämmintä juotavaa ja herkkuja mahan täydeltä. Lapsia viihdyttää perinteinen napakelkka, hevoskyyti ja pilkkiarpajaisetkin pidetään.

KISAINFO

Sarjat:
– lapset alle 12v
– nuoret alle 18v
– naiset
– miehet
– miehet +65V
Osallistumismaksu:
15€/hlö , lapset ja nuoret veloituksetta. Vain käteinen ja mielellään tasaraha!
Ilmoittautuminen:
alkaen klo 11.30 paikan päällä
Kilpailuaika:
klo 13-16. Huomioithan 15 min siirtymäajat!
Muuta:
– ei kalalajirajoituksia
– akkukaira ja GPS sallittu (kaikuluotain ei sallittu)
– kilpailualue vapaa
jääsauna ei ole yleisökäytössä siveys-ja turvallisuussyistä

Palkinnot: rahapalkinnot kolmelle sarjansa parhaalle + suurimman kalan bonus. Lapsille ja nuorille tavarapalkinnot. HUOM: rahapalkinnot määräytyvät osallistumismäärän mukaan. Palkintojen osuus on 70% pääsymaksuista. Mitä enemmän ilmoittautuneita, sen isommat ovat palkinnot, joten kerrohan kaverillekin!
Arpajaiset ja palkintojen jako alkaen klo 16.00.

SAAPUMINEN:
– saapuessasi tietä 545, käänny Kerkonkosken Keitaan kohdalta Repolantielle. Tien päässä (3,5km) on Hietaharju. Repolantie on melko kapea, joten otathan huomioon muun liikenteen. Matkan varrella sinua neuvoo liikenteenohjaajamme.
– Hietaharjun rantaan aurataan sääolosuhteiden suosiessa pysäköintialue, mutta tilaa on rajoitetusti. Joten jos mahdollista, niin saavuthan kimppakyydillä! Pysäköinti jäällä aina omalla vastuulla.
– pysäköintitilaa on myös esim. Seuralan pihassa, josta matkaa Hietaharjuun on 4km.

TAKSIT
Aamusta yömyöhään: Taksi Jämsinen p. 045 117 3330
Illalla/ yöllä: myös A.Suurosen auto p. 0400 271 579

Ilmoittautumiseen otetaan vastaan vain käteismaksut ja mielellään tasarahana. Ketterän kahviossa toimii korttimaksu (jos toimii), joten käteistä on hyvä varata mukaan, niin ei jiä iliman makkaraa ja kahvia! 

Nälkä ei pääse yllättämään, sillä myös Kyläkauppa Kosken Puotipiian väki on paikalla keittelemässä hernekeittoa tapahtumavierailijoille huokeaan hintaan.

Tapahtuman järjestää Kerkonkosken yrittäjäyhteisö sekä kyläyhdistys Kerkonkosken Ketterä ry. Tapahtuman tuotot menevät lyhentämättömänä kyläyhdistys Kerkonkosken Ketterälle kylän elinvoimaisuuden ylläpitoon.

Menossa mukana: AutoFit ja Öljyjokeri Oy, Rautalammin Osuuspankki, Suovanlahden Kauppa Ky, ÄmSee Rautalampi ry, Kuopion Autokauppa, Kerkonkosken Keidas, Ravintola Hetki, Tokmanni, FVK, K-Rauta, Värisilmä, Kenkäkauppa Suonenjoki, Autokorjaamo Mika Haukka, Vianor, Rautalammin kone, Auto osa, Suovanlahden kauppa Ky, Digisat, Vesannon auto- ja konetarvike, Villa Havukka Kuopio, Kylpylähotelli Kunnonpaikka

AFTERPILKKI Seuralassa! K-18

Kerkonkosken Keitaan väki järjestää Afterpilkin kylätalo Seuralassa. Afterpilkkiin ovat tervetulleita kaikki riippumatta siitä, onko osallistunut Kerkon Iltapilkin ohjelmaan! Tule fiilistelemään ainutlaatuista kylätunnelmaa, laulaa luikauta lempibiisisi karaokessa ja laita jalalla koreaksi!

klo 22 lauteille hyppää NINETY SHOW, joka esittää parhaat ysärihitit!

Loppuillan viihdyttää DJ MIKSEI!

Vapaa pääsy!

OHJELMA TARKENTUU TAPAHTUMAPÄIVÄN LÄHETESSÄ! Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tiedot

Päivämäärä:
4 maaliskuun
Aika:
13:00 - 17:00

Järjestäjät

Kerkonkosken yrittäjät
Kerkonkosken Ketterä

Tapahtumapaikka

Hietaharju
Repolantie 340
Kerkonkoski,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto