Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutuksen kehittämisen ilta

13 maaliskuun -17:30 - 20:00

Rautalammin kunta, Kerkonjoen koulun vanhempaintoimikunta ja Kerkonkosken Ketterä järjestävät koulujen ja kunnan yhteistyötilaisuuden Kerkonjoen koululla maanantaina 13.3.2023 klo 17.30 alkaen.

 
Miten rakennamme yhdessä kestävää ja oppilaita hyvin palvelevaa koulutusta Rautalammille hyvinvointialueuudistuksen jälkeen? Mitä kaikkea kunta ja kylät voisivat tehdä yhdessä, jotta Rautalampi näyttäytyisi jatkossa houkuttelevampana ja monipuolisena vaihtoehtona muuttajalle ja lapsiperheille? Etsitään yhdessä
mahdollisuuksia ja kehitellään tiiviimpää yhteistyötä eri toimijoiden välille.

Tilaisuuden teemaan johdattelee Suomen Kylät ry:n maallemuuton asiantuntija Johanna Niilivuo. Johannalla on kattava näkemys Suomen kylien toiminnasta ja kyläkoulujen tilanteesta. Kuulemme nostoja Suomen Kylien marraskuussa 2022 julkaisemasta Kyläkoulujen pelastuspaketista sekä KARVIn (Kansallinen koulutuksen
arviointikeskus) tuoreesta arviointiraportista (Maaseutu- ja saaristoalueilla asuvien lasten sivistyksellisten ja sosiaalisten oikeuksien toteutuminen kouluverkon muutoksissa ja muutosten vaikutukset alueiden elinvoimaan).

Tilaisuus on kaikille avoin. Kohderyhmänä ovat koululaisten vanhemmat, kunnan virkamiehet- ja valtuutetut sekä kaikki asiasta kiinnostuneet.

OHJELMA

17.15   Tervetulokahvit
17.30  Rautalammin kunnan sivistys-hyvinvointijohtaja Matti Vänttinen avaa            tilaisuuden
17.45  Asiantuntijapuheenvuoro: Johanna Niilivuo, Suomen Kylät ry
18.15  Vapaata keskustelua

Ilmoittautumiset kahvitarjoilun järjestämiseksi toivotaan 9.3. mennessä: https://forms.gle/iXpxhYEc1cbkAeii9

Tiedot

Päivämäärä:
13 maaliskuun
Aika:
17:30 - 20:00

Tapahtumapaikka

Kerkonjoen koulu
Vesannontie 1250
Kerkonkoski,
+ Google Map