Kyläyhteisö

maisemia kerkonkoskella

”Kerkonkoskella olet yhtä aikaa lähellä, mutta hyvällä tapaa etäällä. Kylässä sinulla on tilaa elää, mutta paikka osana meitä.”

Meidän kylä on tunnettu toimeliaasta väestään, joka tekee paljon töitä kyläyhteisön elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi. Kaupan pihassa vaihdetaan kuulumiset ja renkaan puhjetessa apu on aina lähellä. Vuoden suurimmat juhlapäivät juhannuksesta uuteenvuoteen vietämme yhdessä.

Kerkonkosken Ketterä on vuonna 1934 perustettu urheiluseura, joka toimii Kerkonkosken kylällä. Aiemmin liikuntakasvatukseen keskittynyt seura toimii tänä päivänä Kerkonkosken kylän aktiivisimpana yhdistyksenä. Ketterän lisäksi muita Kerkonkosken alueella toimivia yhdistyksiä ovat kalastusosakaskunta sekä Kerkon Erä. 

Ketterä omistaa Kerkonkosken kylän keskustassa sijaitsevan seurantalon eli Seuralan. Seuralassa järjestetään erilaisia liikunta- ja harrastuspiirejä yhteistyössä kansalaisopiston ja seurakunnan kanssa. Seuralaa vuokrataan myös mieluusti kokous-, juhla- ja tapahtumakäyttöön. 

Ketterän jäseneksi:

Liity nyt Ketterän jäseneksi ja kanna kortesi ”yhteiseen kekoon”. Jäsenmaksu käytetään kyläläisten yhteisen toiminnan järjestämiseen sekä Seuralan ylläpitoon.

Jäsenmaksut v. 2023:

  • Lapset alle 16v. 5 e, aikuiset 10 e, koko perhe 20 e
  • Kannatusjäsenmaksu yrityksille ja yhteisöille 50 e

Tilinumero: FI41 5389 1050 0022 27

Viestiksi jäsenten nimet tai yrityksen/yhteisön nimi

Kyläyhdistykseen ja Seuralan vuokraukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:

Puheenjohtaja Minna Vauhkonen puh 040-5698792
Sihteeri Jarmo Lappi puh 045-6336773

Ota Kerkonkosken Ketterän facebook -sivut seurantaan, niin saat ensimmäisenä tiedot harrastustoiminnasta ja tapahtumista.

Rautalammin kunnan nettisivuilta löydät lisätietoa kuntalaisten palveluista.